Over DPO Service

Data Protectie & Informatiebeveiliging specialist met ISO27001, NEN7510 en AVG ervaring. DPO Service heeft een focus op risico management, compliance, bedrijfscontinuïteit, awareness en IT audit. Veel ervaring in de zorg en software branche. DPO Service richt zich expliciet op MKB organisaties en levert part-time Functionaris Gegevensbescherming en Security Officer voor bedrijven die geen full-time invulling nodig hebben.

Gilbert van Zeijl

Na een universitaire opleiding informatica en natuurbeheer is Gilbert sinds begin jaren 90 actief als informaticus. Sinds 2001 heeft Gilbert veel ervaring opgedaan met kwaliteitssystematiek in de informatievoorziening en conformiteit vraagstukken zoals: databeheer binnen medisch wetenschappelijk onderzoek, medische informatica, informatiebeveiliging, en privacy. Gilbert heeft voordat hij zijn eenmanszaak starte gewerkt als Database expert, IT manager, Klinisch Informaticus, Information Security Officer en Functionaris Gegevensbescherming.

Motto:

Data protectie en informatiebeveiliging dient meerwaarde te brengen voor de organisatie, niet slechts een bewijs van conformiteit.

LinkedIn profiel van Gilbert van Zeijl

 

Contact

DPO Service

A:      Wissengrachtweg 25, 6336 TG Hulsberg

E:       info@dposervice.nl

M:      06-52525181

KvK:  57485070